lauantai 9. maaliskuuta 2013

The only person you should try to be better than,is the person you were yesterday

bj 50mm aa aaaa light2 oil tiistai 053 tiistai 088 Muutama turha kuva kuluneelta viikolta. Mun postailu tahti on nyt aika harvaa, ku kokeita on paljon ja inspiraatio nollassa. Tänään käytii kavereiden kans Willassa ostamassa muutamat rätit joista laitan ehkä myöhemmin kuvia.Näissä kuvissa kuitenkin mun uus rakkaus lorealin hiusöljy,joka on ihan pelastus näille mun takkusille hiuksille sekä Erisanin naamarasvat tälle kuivalle talvinaamalle :D Postissa saapu myös 50mm objektiivi jonka tilasin jo muutama viikko sitten. 
Oon ollu koko viikon hirveessä flunssassa ja oli ihanaa ku tänää niiskuttelin junassa ja vastapäätä istuva nainen tarjos mulle nessupaketin.Hassua miten pikkuasioista voi tulla niin iloseks :D Nyt jatkan äitin kanssa lauantai-illan viettelyä johon kuuluu hyviä ohjelmia,sohvalla löllimistä ja hyvä ruoka.

10 kommenttia:

  1. hei kun näin tossa kuvassa noi hollisterin lökärit niin oli pakko päästä kysymään, että minkä pitunen oot ja mitä kokoa noi on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon n.168cm pitkä ja noi on L kokoa ku halusin löysät :)

      Poista
  2. tosi ihania kuvia! :-)

    annika-its-all-me.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. paljoks toi kameran objekti makso sillee suunnillee?:) oon seurannu tätä blogii jo jonku aikaa,ja aion liittyy lukijaks,tää on ihana ja jatka samaan malliin (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon !:) se makso 95€ plus postituskulut :)

      Poista
  4. Minuu palveli toi samainen putki jonkun puoltoista vuotta, kunnes se 'poksahti' pari päivää sitten auki tarkentaessa :( Toivottavasti siulla käy parempi tuuri! Ja kiva tunnelma näissä kuvissa :-)

    VastaaPoista
  5. Ihana banneri! Onnee uudesta objektiivista, mullakin on toi samainen ja tykkään kyllä paljon :)

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. aivan ihania kuvia!:---)

    http://janette-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ihana blogi ja upee banneri !
    Oot myös super kaunis ♥

    Käythän myös kattoo meiän blogin (: ?
    http://letsgetlostheyy.blogspot.fi/

    VastaaPoista