maanantai 25. helmikuuta 2013

kännykän kätköistä

jees ee kjh 248-tile mö Tässä muutamat kuvat lähiviikoilta,jotka löyty mun kännykästä. Mun hiihtoloma suju hyvin,eka viikonloppu oltiin tytsyjen kanssa laivalla, sitte rentoilinki vaan himassa ja pidin majataloa mun kavereille.Loppu viikosta suuntasin Kouvolaan iskälle, autoin mummelia ipadin ostossa ja hoidin lapsia. 
Nyt jatkanki miettimistä että mihin sitä sitte lopullisesti yhteishaussa hakis ja jatkan netflixin kattelua, hyvää alkavaa viikkoa teille ! :)

10 kommenttia:

 1. Sul on tosi kiva blogi siis tosi ihku ja oon seurabbu sua ekadt postauksest ja kaikki postaukset o ollu siis sika ihkui ja kivoi siis nii ihkuu :)))))

  VastaaPoista
 2. Oot tosi kaunis! :)

  http://followingmydreams-josefina.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. mistä kenkäs? haluun! ihant! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne ei valitettavasti oo mun (ainakaan vielä:D) olin kattelemassa niitä trendi kengässä mut jouduin jättämää ne sinne ku oli hintaa kuitenki sen verran paljon :(

   Poista
 4. Wou upee banneri, miten ja millä oot tehny ton:)? Sairaan kivoja kuvia, ja oot tosi kaunis! Taisit just saaha uuen lukijan:)

  http://blognamedsweet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) Ja muistaakseni tein ton photoscapella,ton silmän otin netistä ja liitin sen sit ton tekstin kanssa yhteen :--)

   Poista
 5. Mieki haluisin tuollaset Hollisterin pöksyt :) Ois kiva aina löhöillä tuommosissa! hei miulla on blogissa menossa muuten sellainen hemmottelupaketti-arvonta niin käy vilkaisemassa jos kiinnostaa :) Ihanaa talven jatkoa!<3

  VastaaPoista