lauantai 15. joulukuuta 2012

thank you santaclaus

iphon5 pink kuoret iphone 
Im in love. On iha mukavaa ku on vihdoinki oma puhelin, oon meinaa viimeset kuukaudet huidellu jennalta lainatun kännykän kanssa ja kokoajan pelänny rikkovani sen. No sain nyt etukäteen tän mun joululahjan ja onhan tää aika mahtava. Miinuksina vaan että akku loppuu alle päivässä kun tätä niin innoissani räpläilen ja kuorivalikoima tälle vitoselle on vielä aika huono, mutta eiköhän niitäkin rupee jossain vaiheessa lisää tulemaan. 

12 kommenttia:

 1. mistä noi kuoret on?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. dna-kaupasta ku ei oikee muualta vielä löydy kun puhelin kaupoista :(

   Poista
 2. onks sulla se suoja siin näytös? se kalvo:-D tiiäks suojaaks se muute yhtää sitä näyttöö? ku meinaa ite hommaamas 4/4S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo ja en oikee itekkää tiedä pitäiskö sellanen hommata :s

   Poista
 3. Mä sain myös pari viikkoo sitte iphone 5:n jo näin etukäteen joululahjaks, ja oon kyl tykänny, ainoo vaan just toi että siitä loppuu akku tosi nopeesti :s Ja ihanat kuoret! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. hmm en oikeen tiiä ku otettiin se 24kk maksuajal sillain et maksetaan n.20e kuukaudessa :) mut kai noi jotain 600e ja siitä ylöspäin maksaa,riippuen muistin koosta.

   Poista
 5. Joo porvari oot:D itekku en tiiä saanko ees iPhone4 "kun liian kallis" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin no onhan toi kallis puhelin, mutta mun ensimmäinen älypuhelin ja tulee luultavasti olemaan aika kauan käytössä plus me maksetaan se osamaksulla niin ei tunnu niin pahalta :D

   Poista
 6. on ihan sama mieltä et iphone 5 kuorien valikoima on tosi pieni! mut täältä must löytyy tosi paljon kivoja kuoria 5:lle ja niit on sika paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin siis mistä löytyy paljon kuoria ? :D

   Poista