torstai 23. elokuuta 2012

a reason for breathing

varpaat 4venny 1 sinkkivesi 2 nothing to say 4 nothing to say 2 venny vans 5 nothing to say 3 nothing to say 3venny 7839868938_6d8f3dfdb4_b Tulin lisää tänne vaa pikasesti muutamat täl viikol otetut kuvat ja nyt painun nukkumaa sen enempää selittelemättä. Paitsi se on vielä pakko mainita että kuvissa poseeraa ihana Venny !
♥ Essi

22 kommenttia:

 1. millon sitä kysymys postausta ? ja miksei sust oo yhtää kuvaa täs ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. entiiä ku oottelen et jos siihe tulis lisää kysymyksii :D ja siks ku mul ei ollu kameras yhtää kuvii ja en sit jaksanu enää rupee kuvaa itteeni :D

   Poista
 2. venny o huora kui viittit olla tollase kusipään seuras

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitä ihmettä ? millä perusteella venny on huora ? venny on just ihana ja ilone ihmine ja yks luotettavimmist ihmisist ketä tiiän. Et taida tuntee sitä kovin hyvin jos sanot noin.

   Poista
  2. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD minä huora, millä perusteella, oikeesti mitä vittua, tunnetko mua ollenkaa ? tiiätkö ketä panen ja millon? missä oot nähny mut myymäs itteeni ? :) .... kiitos essi <3 :)

   Poista
  3. mitä hittooo ano.......et taida tietää mikä on huora ku rupeet tääl nimitteleee.. oot iha sekasi :D ei venspi huora oo! herää ano ;)

   Poista
  4. sorg joo et oo huora mut sun luone on ainaki iha perseest ja sen tiiän iha 100 % varmuudella :D

   Poista
  5. aaa okeei! no hei jos sulla kerran anonyyminä on pokkaa tulla tälläsii laittamaan ni tuu toki puhumaa munkaa täst asiasta kasvotusten! thankyou!

   Poista
  6. ja voin sanoo että kirjotustyylistäs eioo vaikee päätellä kuka olet!

   Poista
  7. öö miten voit päätellä ku en asu ees järvenpääs :D:D

   Poista
  8. joo hei anonyymi haluutko nyt jotenki perustella noi sun mielipiteet ?

   Poista
  9. Ei mulla mitää perustelui . Joo tajusin et ylireagoin vähä ton huora jutun kaa mut selitin jo et mun mielest vennyn luonne on perseest ja sen mä tiiän kokemuksesta . Unohetaa koko juttu. Sori jos nyt aiheutin pahaa mieltä :-D t. Tyyppi joka ei asu järvenpäässä

   Poista
  10. mitä helvettiä sä tuut ensin haukkumaan mua huoraks TOISEN BLOGISSA JA ANONYYMILLÄ ja sen jälkee sanot että sulla on kokemusta..? jos sulla on kokemusta mun luonteestanii nii miks et tuu sanomaa mulle sitä itse nimellä jossain? jaaa usko tai älä sillä eiooo merkitystää missä sää asut! jos kerran tunnet mut niin hyvin nii miks ihmeessää sä et tuu sanomaa mulle tota kaikkea suoraa mä en vaan ymmärrä. odottelen tässä nyt että sun nimes pompahtais tsättiin koska just sain vahvemmat odotukset siitä kuka oot koska mulla oli pari ihmisä mielessä!

   Poista
 3. ihana blogi:)!


  http://nooruliini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja kiva blogi muutenkin, sait musta uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 5. Kerrassan ihania kuvia :)

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. pikkune haaste olis sulle :)
  http://likeisabella.blogspot.fi/2012/09/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mut en oo varma kerkeenkö tekee tota ku mul on kysymyspostauksen tekoki viel kesken :)

   Poista
 7. tosi kivoja kuvia tääl sun blogissa :-)!

  VastaaPoista