maanantai 18. kesäkuuta 2012

marin rippijuhlat

marin rippijuhlat 268ertt ASDFGHJKLL rippijuhlat 1 rippijuhlat 2 rippijuhlat 3 rippijuhlat 4 rippijuhlat 5 rippijuhlat 6 rippijuhlat 10 rippijuhlat 7 rippijuhlat 9 rtyhuk rippijuhlat 8 asfdgh jeei infinite 166
Siinä vähän kuvia Marin rippijuhlista. Eilinen sadepäivä kulu mukavasti himas kirppiskamoi katelles ja vaatekaappii siivoten ja viel pitäis jaksaa hinotella noit vaatteita. Tänää suunnitelmis viedä pari vanhaa mekkoo ompelimoo jos ne sais siellä vaikka taiottuu ne vähä uudempaa uskoo ja iltapäiväl sushiravintolaa Jennankaa !
♥ Essi

7 kommenttia:

  1. ihana toi 12 kuva !! oot niin kaunis <3 jaja mihi kirpparille oot viemäs vaatteitas ? (:

    VastaaPoista
  2. Tosi siisti blogi! :--) Voisitko käydä kurkkaamassa blogiani ja kommentitkin on enemmän kuin tervetulleita! (--:

    www.mydreamwordll.blogspot.com
    www.mydreamwordll.blogspot.com
    www.mydreamwordll.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Iiii ihana tää sun blogi oon ihan rakastunu :3

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi! Aww,sul on pisamat <3 oon aina halunnut itelleni pisamat,mut ei sitten oo tullu :(

    oma; http://mylife-cherr-y.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. lol poistit mun edellisen kommentin siit blogin poistost .... mut iha oikeesti ajattele nyt itekki järjellä ! Sä oot ruvennu nyt kirjottaa tyylii kuukauden välein , ni arvaa menetätkö lukijoita? < mut ainaki...... Blogi on sitä varten että sinne kirjotetaan n. 2 päivän välein, ihan vaan vinkkinä, kun et näköjään siitä oo vielä tietonen! Ja ymmärrän toki, että aina ei jaksa/viitti kirjottaa mitää tänne jos ei oo asiaa yms. mut ihan varmasti sä nyt oot jotain tässä vajaa kuukauden aikana ehtiny tekemään.

    VastaaPoista