tiistai 27. syyskuuta 2011

otsikko Aaa , tuoreita mustikoita, maustamatonta jugurttia ja vähän sokerii.Herkullinen ja suht terveellinen väli/aamupala (: Mun viikko on alkanu suht hyvin mitä nyt tänää aamul ku olin lähös kouluu ni mun pyöräst lähti heti ketjut ja sit rupesin väsää niit paikoillee ja koulul ku rupesin laittaa pyörää ni lukkoo huomasin tietenki et mun avaimet oli hävinny. Lähin sit ettimää niit ja mun onnella tietysti joudun polkee takas melkee koko matkan ku ne löyty tietysti meiän omasta kotipihasta, just mun tuurii :D Mut onneks ei sentää hävinny kokonaa.
 Illtapäivä meniki sitte vähä paremmi ja käytiiki tos ABC:llä vetäsee lehtipihvit :) 
Ja pistin tossa eilen h&m:lle menemää pienen tilauksen , mut siitä sitte lisää ku ne jutut tulee. Nyt meen taas vääntämää läksyi ja rupeen kattoo klikkaa mua :) Ja hiiih teit lukijoit on jo yli 70 , vähänkö kivaa !

♥ Essi

6 kommenttia:

 1. ihanii kuvii sulla :DD viittikkös kertoo miten ton videon saa tommoseks musapalkiks? muutenkin ihana blogi

  VastaaPoista
 2. Ano : VOI KIITOS ! ihanaa saada tälläsii piristävii kommenttei :) ja siis en tiiä osaanko selittää ku oon tosi huono näis tietokone jutuis , mut siis kopioi youtubest upota koodi siit "alapalkist" tai siit ja sit liität sen tänne bloggerii siihe mis niit tekstei kirjotetaa nii siihe html kohtaan ja vaihat ne 360numerot 25 ja 640 (vai olikse 640?) NO KUITENKI ni siihe 480 :D en tiiä ymmärsitkö yhtää tai oisko toho jotai helpompaa keinoo mut noin mä sen ainaki teen. toivottavast autto ees vähä :)

  VastaaPoista
 3. vähä sul on ihana blogi ja tosi kivoi kuvia ! :)

  http://pinja-cantbetamed.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. ihana blogi ja tosi kivoja kuvia! (:

  everydayhavestory.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. ihanii kuviaa (:

  http://rollinginthedeep-jensku.blogspot.com/

  VastaaPoista